Συστάσεις προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου να μην πράττει κατά το δοκούν… διατυπώνει η παράταξη “Ήπειρος Όλον Τόπος να Ζεις” του Στέφανου Ζούμπα, μετά την επισημοποίηση του προστίμου των 180.000 για τα έργα στο Λούρο το Νοέμβριο του 2022.

Η παράταξη του Στέφανου Ζούμπα αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Το πρόστιμο των 181.000€ από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και παρά το απολογητικό υπόμνημα της Περιφέρειας Ηπείρου είναι οριστικό. Η οριστική έκθεση και η πράξη βεβαίωσης της παράβασης κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η παράβαση της νομοθεσίας εκτέλεσης του έργου, καθώς και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αποτελούν τις δύο πιο σημαντικές παραβάσεις επιμερισμού του προστίμου στην Περιφέρεια Ηπείρου για την καταστροφή στον Λούρο ποταμό.

Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχουν υποχρέωση να είναι πιο προσεκτικοί, να σέβονται την νομοθεσία και να μην πράττουν κατά το δοκούν.

Η προστασία και η ανάδειξη του μοναδικού περιβάλλοντος της Ηπείρου οφείλει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στις πολιτικές όλων μας γιατί στο τέλος τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες χωρίς να τους αξίζει.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!