“Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε την ρήξη και κάνει και μία τεράστια ανατροπή. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε”. Τα παραπάνω ανέφερε σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε την ρήξη και κάνει και κάνει μία τεράστια ανατροπή. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε. Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευτούν με την Ελληνική Λύση, για να υπάρξει πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και ευχόμαστε ολόψυχα κάποια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό κοινωνικό λαϊκό κόμμα, το οποίο ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας το εξής, ότι είναι η δύναμη της ευθύνης.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό που προειδοποιούσα όλο αυτό τον τελευταίο καιρό. Ας δούνε λίγο τον χάρτη στην Θράκη και τα αποτελέσματα μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι, γιατί αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα”.

Για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, ο κ. Βελόπουλός είπε: “Ξεκινάει επιτέλους με πατριωτική κυβέρνηση για τη χώρα. Είμαστε πραγματικά επίσημα η αντιπολίτευση της χώρας και θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα, αυτό είναι δεδομένο. Όλοι οι Έλληνες μπορούν να συστρατευτούν μας. Τελεία παύλα. Παρά τον πόλεμο, βγήκαμε από τη φωτιά, βγήκαμε από το βούρκο, από τη λάσπη που η ΝΔ και τα φερέφωνά της δημιούργησε αλλά οι πατριώτες είναι δίπλα μας. Γι’ αυτό και δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτέ γιατί έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, οι πατριώτες οι Έλληνες με την Ελληνική Λύση. Γι’ αυτό θα δοθεί επιτέλους η λύση”.

“Νικήσαμε και πάμε να κυβερνήσουμε πατριωτικά τη χώρα” κατέληξε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!