Τη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND EXPO που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου με δικό της περίπτερο, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Όπως ο ίδιος δήλωσε,13 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας κι έλαβαν μέρος με το στελεχιακό δυναμικό τους, αποδεικνύοντας τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Ήπειρο στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών. Συνομίλησα μαζί τους και εισέπραξα την ικανοποίησή τους από τις Β2Β συναντήσεις που είχαν και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στις εξελίξεις και τις προοπτικές που διαγράφονται στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής και των επιχειρηματικών ευκαιριών.
Ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν και η συζήτηση που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης κ.Τάσο Τζήκα, ο οποίος είναι γνώστης του χώρου και φίλος της Ηπείρου.
Η ανταπόκριση που υπήρξε δικαιώνει τη σταθερή επιδίωξή μας να προχωρήσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο τη δημιουργία του Κέντρου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, ώστε να στεγαστούν και εταιρίες που σήμερα δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, αλλά και άλλες που πρόκειται να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια στον πλέον αναπτυσσόμενο κλάδο των τεχνολογιών».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!