Καταγγέλλουν την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων σε επικίνδυνο σημείο διαβασης, κάτοικοι της περιοχής Οπλαρχηγού Παλάσκα και Ιπποκράτους στα Ιωάννινα.
Όπως αναφέρουν στο epirusgate.gr, οι κάδοι βρίσκονται ακριβώς στη γωνία του δρόμου, σε σημείο με μεγάλη κυκλοφορία και ιστορικό σοβαρών ατυχημάτων.
Η συγκεκριμένη διασταύρωση, τονίζουν, αποτελεί βασική αρτηρία για τη γειτονιά και η παρουσία των κάδων όχι μόνο εμποδίζει την ορατότητα οδηγών και πεζών, αλλά μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης και ακαταστασίας, καθώς πολλοί πολίτες εναποθέτουν σκουπίδια και εκτός των κάδων, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλαν.
Οι κάτοικοι της περιοχής υπογραμμίζουν πως έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στον Δήμο Ιωαννιτών, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί λύση, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις. Ζητούν την άμεση απομάκρυνση των κάδων από το σημείο, για λόγους ασφάλειας, υγιεινής και αισθητικής.

