Κακοκαιρία: 120 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο

Κακοκαιρία: 120 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων, από τις πρωινές ώρες έως και τις 18:00 σήμερα, Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026, καταγράφηκαν συνολικά 120 κλήσεις για παροχή βοήθειας στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.

Οι παρεμβάσεις ανά Περιφέρεια

Αναλυτικά, οι κλήσεις και οι παρεμβάσεις έχουν ως εξής:

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία – Προειδοποίηση από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και αύριο, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026, με τα φαινόμενα να διατηρούνται έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου 2026.

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και της Πολιτικής Προστασίας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google