Κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για ένστολη διαμαρτυρία στην ΔΕΘ αναφέρει τα εξής:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμμετάσχει στην Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό – μαζικό παρών.
Υπενθυμίζουμε ότι, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκετά αιτήματα της Ομοσπονδίας μας, δεν έχουν ικανοποιηθεί παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μας και παρά τις υποσχέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης με κυριότερη την μη υλοποίηση του πιο σοβαρού διαχρονικού αιτήματος του Αστυνομικού Συνδικαλισμού της αναγνώρισης της Επικινδυνότητας της εργασίας μας, παρότι αποτελεί κυβερνητική δέσμευση η υλοποίηση του.
Έχουμε υποχρέωση να τους θυμίσουμε τις δέσμεύσεις τους, γι’αυτό:
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
➢ Την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασία μας.
➢ Την αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης.
➢ Την ενίσχυση με προσωπικό και τεχνικά μέσα των υπηρεσιών.
➢ Την συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ για το μισθολόγιο μας.
➢ Απαγκίστρωση από τα καθήκοντα που ουδεμία σχέση έχουν με το λειτούργημα της Ελληνίδας και του Έλληνα Αστυνομικού όπως πρόσφατα η απόφαση για τη χρησιμοποίηση των Αστυνομικών στα γήπεδα ως Υπαλλήλων Σεκιούριτι Ανωνύμων Εταιρειών.
➢ Επέκταση Επιδόματος Παραμεθορίου.
Ως εκ τούτου, επιβάλλεται η δυναμική παρουσία όλων μας στην πιο σημαντική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των τελευταίων ετών!
Το οφείλουμε σε εμάς , τους Δεκάδες νεκρούς μας, τους χιλιάδες τραυματίες μας και τις οικογένειες τους!
Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί αυθημερόν και δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης. Αναχώρηση με λεωφορείο την Παρασκευή 08-09-2023 και ώρα 14:00 έμπροσθεν Ακαδημίας.. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου !

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!