Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν δυναμικά το παρών στην απεργία και στις απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 η του Μάη 2024, στις 10.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο.
“Η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της 28 ης του Φλεβάρη έστειλε το μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι στης χώρας αγωνίζονται για να διεκδικήσουν πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς τους και όχι αυξήσεις κοροϊδία, σαν αυτές που δόθηκαν για το 2024. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν και την Πρωτομαγιά και με την 24ωρη απεργία της 21 ης Μαΐου” υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Γίνονται διεκδικήσεις για : αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, 10%,επαναφορά των δώρων και στο Δημόσιο, Κατάργηση της εισφοράς 2% για την ανεργία, ξεπάγωμα του Μισθολογικού Κλιμακίου της διετίας 2016 – 17, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα χιλιάδες οργανικά κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο, ιδιαίτερα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της
Κοινωνικής Ασφάλισης κ.ά, στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση., κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21) και ταυτόχρονα, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων οργανισμών και φορέων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!