Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή της αυριανής ημέρας του Ιoannina Lake Festival στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας ,με τα acts να ξεκινούν από τις 18.00 το απόγευμα.
Οι Josephine – Mente Fuerte – Αναστάσιος Ράμμος- Marseaux & Solmeister – Στέφανος Πιτσίνιαγκας – Lila- Nansia- DJ Xaris Tsitos θα βρίσκονται επί σκηνής για μια φαντασμαγορική ημέρα.

#Colour boom-Ioannina Lake Festival
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μέρα- θεσμός με τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους χρώματα, τα οποία θα προμηθεύονται από τους χώρους του festival. Πολλαπλές δραστηριότητες στους χώρους του festival Arial dances, fire shows, έκθεση Photometria, καλλιτεχνικές εκθέσεις από το Atelier Fardela, και ποικίλα ακόμη έργα καλλιτεχνών. Αερόστατα και πολλές ακόμη δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα ως παράλληλη δράση στους χώρους του festival! Επίσης μια κλήρωση για διετή υποτροφία από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο περιμένει τους κατόχους διημέρου και τριημέρου εισιτηρίου!
Τέλος καιρού επιτρέποντος θα πραγματοποιηθούν και οι πτήσεις με το αερόστατο για τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου.

Food and Beverage Area με την μπύρα στα 2 ευρώ

Στις εγκαταστάσεις του ΙLF θα βρείτε άφθονο ποτό και φαγητό σε πολύ προνομιακές τιμές για να μπορέσετε να συνδυάσετε γαστρονομική και μουσική διασκέδαση παράλληλα.
Διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva και στα φυσικά καταστήματα, manthos group (Αβέρωφ 12), dr.refill (Δωδώνης), dazz coffee, tickets Ioannina (Περιφέρεια Ηπείρου) και στο Κέντρο Νέων Ηπείρου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!