“Η Μακρόνησος ανήκει σε όλο το λαό, και πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό, οι αγώνες που έκαναν οι ήρωες της Αριστεράς ήταν για το καλό όλου του λαού””τόνισε απόψε από τα Γιάννενα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης

“Πρέπει να δημιουργηθεί η σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά”, τόνισε και ανέφερε πως στα 50 χρόνια Ελληνικής Δημοκρατίας κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο 12 χρόνια, 8 χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου και 4 με τον Αλέξη Τσίπρα.Ο Στέφανος Κασελάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να συμμετάσχουν στις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή και ζήτησε την ψήφο του κόσμου.
Ολοκληρώνοντας, είπε πως στόχος είναι να ξαναποκτήσει αξία η ζωή όλων, των παιδιών, των νέων, των ηλικιωμένων και την αφιέρωσε την ομιλία στα Γιάννενα, στον Βαγγέλη Γιακουμάκη με “την ευχή ποτέ ξανά”.
«Αν κερδίσω, θα έχω για όλα τα στελέχη του κόμματος ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όπου μπορώ», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσσελακης από τα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του κόμματος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, συναντώντας μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία. Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!