Μία καταγγελία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα – Αγωνιστικό Μέτωπο.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Στις 9/11/2023 ύστερα από απόφαση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έγινε μετακίνηση του εργαζόμενου Βασδέκη Κωνσταντίνου από Προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε Προϊστάμενο της Δ/νσης Οργανωτικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη, εκδικητική και αντιδημοκρατική απόφαση της Πρυτάνεως, η οποία έρχεται έναν μήνα μετά το πέρας των τελευταίων δημοτικών εκλογών να «τιμωρήσει» τον Βασδέκη Κωνσταντίνο για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ιωαννίνων.

Ο Βασδέκης Κωνσταντίνος εργάζεται εδώ και 31 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τα τελευταία 14 χρόνια είναι Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες του με ιδιαίτερη επαγγελματική ευσυνειδησία και επιμέλεια.

Η μετακίνηση του αυτή, και μάλιστα σε μια διεύθυνση που στο νέο οργανόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν υφίσταται, αποτελεί ξεκάθαρα «πολιτική τιμωρία» του Βασδέκη Κωνσταντίνου και τέτοιες αποφάσεις μας φέρνουν στην μνήμη μας σκοτεινές περιόδους του τόπου μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη του Βασδέκη Κωνσταντίνου για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ».
Ουσιαστικά η Πρυτανική αρχή μέσω της στοχοποίησης του Βασδέκη Κωνσταντίνου θέλει να επαναφέρει στην «τάξη» όποιον/α δεν συμμορφώνεται με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα.

Εμείς, ως «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η τρομοκράτηση εργαζομένων δεν θα περάσει!

Εδώ και τώρα η Πρύτανης να σταματήσει τους εκφοβισμούς και τις πολιτικές διώξεις εργαζομένων και να ανακαλέσει την απόφαση μετακίνησης του Βασδέκη Κωνσταντίνου.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!