Καταγγελίες για σκουπίδια στην οδό Λευκάδας στα Σεισμόπληκτα
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής των Σεισμόπληκτων στα Ιωάννινα, οι οποίοι κάνουν λόγο για εικόνα εγκατάλειψης στην οδό Λευκάδας. Όπως καταγγέλλουν, εδώ και περισσότερες από τρεις εβδομάδες ογκώδη απορρίμματα παραμένουν στο ίδιο σημείο χωρίς να απομακρύνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν συσσωρευτεί παλέτες, μικροέπιπλα, κλαδιά και χαρτοκιβώτια, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν συνάδει με τις ανάγκες μιας κατοικημένης περιοχής. Η παραμονή τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει αγανάκτηση, καθώς η κατάσταση όχι μόνο επιβαρύνει την καθημερινότητα, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Οι κάτοικοι ζητούν από τον Δήμο Ιωαννιτών να προχωρήσει άμεσα στην αποκομιδή και να μεριμνήσει ώστε να μη δημιουργούνται παρόμοιες εικόνες στο μέλλον. Όπως τονίζουν, η περιοχή των Σεισμόπληκτων έχει ανάγκη από ουσιαστική φροντίδα και καλύτερο προγραμματισμό στην καθαριότητα, ώστε να μη δίνεται η αίσθηση αδιαφορίας και εγκατάλειψης.

Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033