Καταγγελία εξέδωσε ο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ και ο ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

Αναλυτικά:

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που αντί να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα επιβίωσής μας για να μείνουμε στα χωράφια μας και στα κοπάδια μας , διάλεξε το δρόμο της καταστολής , στέλνει τα ΜΑΤ για να τρομοκρατήσει και να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα μας.

Η απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε βάρος των συναδέλφων μας αγροτών της Καρδίτσας, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατεί αλλά αντίθετα μας πεισμώνει. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν τρομοκρατούμαστε.

Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχαμε και μείς πριν λίγες μέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην πόλη μας όταν κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας που καλούσαμε να πάρει θέση η Περιφέρεια στα προβλήματά μας ήρθαμε αντιμέτωποι εμείς και τα παιδιά μας οι φοιτητές με τις μονάδες καταστολής.

Κάτω τα χέρια από τους αγρότες και το δίκιο αγώνα που δίνουμε για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και η οικογένειές μας. Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις στις 26 Γενάρη στις 12:00 π.μ. στον ΟΠΕΚΕΠΕ και το απόγευμα στις προ συγκεντρώσεις στις 6:00 μ.μ. στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ & στο Πανηπειρωτικό Στάδιο .
Να αποτελέσουν οι κινητοποιήσεις αρχή για κλιμάκωση του αγώνα και δυναμική απάντηση στην καταστολή της κυβέρνησης».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!