Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας καταγγέλλει την όπως χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του, “απρεπή, ανάρμοστη και εκφοβιστική συμπεριφορά του εντεταλμένου Αντιδημάρχου Μαργαριτίου κ. Μπόλωση Κωνσταντίνου σε βάρος εργαζομένων μελών του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλθηκε, συνάδελφος –υπεύθυνη στον παιδικό σταθμό Δ.Δ Μαργαριτίου, δέχθηκε απρόκλητη λεκτική επίθεση στο χώρο εργασίας της ο οποίος βρίσκεται εντός του παιδικού σταθμού Μαργαριτίου, από τον εντεταλμένο Αντιδήμαρχο του Μαργαριτίου κ. Μπόλωση Κωνσταντίνο, ο οποίος χωρίς να προκληθεί από τη συνάδελφο και χωρίς να σεβαστεί ούτε τον τίτλο του, ούτε τον ευαίσθητο χώρο, λόγω νηπίων και βρεφών, την εξύβρισε με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επικαλούμενος άσχετα με την υπηρεσία της θέματα. Άμοιρος ευθηνών φυσικά δεν είναι και ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νταής που αφήνει χώρο να εκδηλώνονται τέτοιες ενέργειες από μεριάς αιρετών”.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αιρετού και ζητάει από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας να καταδικάσει δημόσια την
συμπεριφορά του εντεταλμένου Αντιδημάρχου του και από τον Αντιδήμαρχο επίσης ο Σύλλογος ζητά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!