“Στις εκλογές του Οκτώβρη αποφάσισα να συμπορευτω με τον Θωμά Μπέγκα και την παράταξη Ενότητα πολιτών, Νέα Γιάννενα σε μια πορεία αναγκαίας κατά την εκτίμηση μου αλλαγής στον τόπο μας. Ας συστηθούμε λοιπόν.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα στην Αθήνα με καταγωγή από Κωνσταντινούπολη και επέλεξα να ζήσω στα Γιάννενα.

Σπούδασα την επιστήμη των αλλαγών και των συνθέσεων, την Χημεία.

Ως χημικός, εργάστηκα σε τμήματα ποιοτικού ελέγχου σε εργοστάσια και στην ΔΕΥΑΙ αλλά και ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Ελεύθερη επαγγελματίας και ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της υγείας.

Διετέλεσα Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, 2015-2019. Μια εξαιρετικά απαιτητική αλλά δημιουργική περίοδος με παραγωγή σημαντικού έργου με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Ανάπηροι, απροστάτευτα παιδιά τυπικής ανάπτυξης, πρόσφυγες. Δίπλα στον Άνθρωπο όποιος και αν ήταν. Μαζί με τους εργαζόμενους, ανοίγαμε νέους δρόμους για το ΚΚΠΠΗ.

Με γνωρίζετε και ως ενεργό πολίτη στην αυτοδιοίκηση από το 2014, μέλος της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση. Διετέλεσα τακτικό μέλος των συμβουλίων της ΔΕΥΑΙ και του ΟΚΠΑΠΑ πάντα με γόνιμη κριτική, στοχεύοντας όχι απλά στην ανάδειξη των προβλημάτων αλλά συμβάλλοντας στις λύσεις. Στόχος μας ήταν το αποτέλεσμα και ο καθαρός λόγος. Λόγος πολιτικός. Και με αυτή την εμπειρία και την στόχευση συμπορευομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα.

Νιώθουμε την εμπιστοσύνη σας. Χρειαζόμαστε την δυνατή στήριξη και συμμετοχή σας. Δημιουργούμε μέλλον μαζί!

Κατερίνα Μιτοπούλου”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!