Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυριάκου Βελόπουλου για την επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά του Στέφανου Κασσελάκη καθώς και της Ρένας Δούρου. Η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην επίθεση του κ. Βελόπουλου σχολίασε: «Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου. Η τοποθέτηση του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και «όχι να συμπεριφέρεσαι ως σταριλίκι και κονφερασιέ στα σόου». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι από εφοπλιστής προέκυψε «αστακοκάραβας» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογήσει τα ματωμένα, όπως είπε, χρήματα της Goldman Sachs. Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Κασσελάκη ότι διχάζει την κοινωνία λέγοντας ότι θα «μπουκάρει» στην εκκλησία της Κέρκυρας. Ταυτόχρονα, σχολίασε και τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λέγοντας ότι αν παντρεύεσαι άνδρα τότε είσαι κατά του δόγματος της εκκλησίας και δεν μπορείς να είσαι χριστιανός.

Τα όσα είπε προκάλεσαν την έκρηξη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία φώναξε από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λέει «βλακείες» ο κ. Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε και στην κ. Δούρου λέγοντας ότι επειδή αθωώθηκε για το Μάτι δεν μπορεί να του βγάζει γλώσσα. Μάλιστα, υπερασπίστηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι ντροπή η αναφορά του Κασσελάκη για το αποχωρητήριο στο όνομα του πρωθυπουργού.

Αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της εγκάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο για «χυδαία σπίλωση χαρακτήρα και συνειδητή παραπληροφόρηση».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Ασύγγνωστη άγνοια;

Όχι. Χυδαία σπίλωση χαρακτήρα & συνειδητή παραπληροφόρηση από τον Κ. Βελόπουλο (@velopky) στη #Βουλη τώρα για την αθώωσή μου στη δίκη της Μάνδρας. Δεύτερη φύση το ψέμα για εκείνον που διαφήμιζε κηραλοιφές κατά του κορωνοϊού… προκαλώντας πρόστιμο του ΕΟΦ.

Ξεστόμισε σήμερα ο γνωστός για την φαλκίδευση της αλήθειας ηγετίσκος της ακροδεξιάς κ. Βελόπουλος ότι δήθεν η δική μου αθώωση στην υπόθεση για την εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από την πλημμύρα στην Μάνδρα το 2017 οφείλεται, δήθεν, σε “παραγραφή”.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αφού ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός δεν σέβεται ούτε το δικό του ακροατήριο, είμαι υποχρεωμένη να υπενθυμίσω ότι η αθώωσή μου στην συγκεκριμένη υπόθεση προέρχεται από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο συνεδριάζοντας ύστερα από πολύμηνη και κοπιώδη δικαστική διαδικασία επί της ουσίας, έκρινε ότι κακώς μου είχαν αποδοθεί ποινικές ευθύνες και με κήρυξε αθώα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως “τεχνικός” λόγος ή παραγραφή για την αθώωσή μου, η οποία είναι επί της ουσίας της υπόθεσης.

Δεν θα περίμενα βέβαια τόσο εξειδικευμένες θεσμικές γνώσεις από πρόσωπα που η λειτουργία τους στο πολιτικό σύστημα είναι η απορρόφηση κραδασμών και που πολύ πρόθυμα θα προσφέρουν και τις κοινοβουλευτικές υπηρεσίες τους εάν παρασταθεί ανάγκη για την διαμόρφωση της οποιασδήποτε πλειοψηφίας. Το έχουμε ήδη παρατηρήσει αυτό να συμβαίνει με ηγέτες της ακροδεξιάς και στο παρελθόν, γεγονός που απέδειξε πόσο αναλώσιμοι ήταν.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!