Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στο Λιβάδι Ρόπα – Λεία άνω των 250.000 ευρώ, πέντε συλλήψεις
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Κέρκυρα με πέντε συλλήψεις και τρεις ακόμη σε δικογραφία. Εννέα διαρρήξεις, λεία άνω των 250.000 ευρώ και κατάσχεση όπλων, ναρκωτικών και εκκλησιαστικής εικόνας.
Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικίας από 26 έως 56 ετών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρεις συνεργοί τους.
Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, η ομάδα δρούσε από τον Ιούνιο του 2025, πραγματοποιώντας διαρρήξεις σε οικίες και αφαιρώντας κυρίως χρήματα και τιμαλφή.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών, με τη συνολική λεία να εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 250 χιλιάδες ευρώ.
Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τιμαλφή, μία εκκλησιαστική εικόνα, δυο κυνηγετικά όπλα, το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ και 60 ναρκωτικά χάπια. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ενδεχόμενη εμπλοκή των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033