Βαριά τραυματισμένο το 16χρονο παιδί διεκομίσθη στο νοσοκομείο του νησιού

Τραυματισμένο μεταφέρθηκε ένα παιδί 16 ετών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, με τους γονείς του να καταγγέλλουν ξυλοδαρμό εις βάρος του παιδιού τους από έναν 15χρονο στην πλατεία ψυχιατρείου.

Το θύμα φέρεται να έχει πολλαπλά τραύματα και σπασμένη γνάθο

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και καταγγέλθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στις Αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα τις πληροφορίες, μάλιστα, που έχουν γίνει γνωστές έως τώρα το θύμα της επίθεσης φέρεται να έχει σπασμένη γνάθο και να έχει υποστεί πολλαπλά χτυπήματα.

Δεν αποκλείεται, ακόμη, να μεταφερθεί και σε νοσοκομείο εκτός του νησιού, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς που γνωρίζουν την κλινική του κατάσταση.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης
Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εντοπίστηκε από τις Αρχές, που ανέλαβαν δράση μόλις δέχθηκαν την καταγγελία. Στη συνέχεια, συνελήφθη τόσο ο ίδιος ο 15χρονος, όσο και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό στο νησί συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα βίαιων επεισοδίων μεταξύ ανηλίκων, που έχουν πλέον λάβει διαστάσεις μάστιγας σε όλη τη χώρα.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!