Κινηματογραφική βραδιά του ΚΚΕ στην Ελεούσα με «Το Τελευταίο Σημείωμα»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Ελεούσα η προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του ΚΚΕ.

Κινηματογραφική βραδιά του ΚΚΕ στην Ελεούσα με «Το Τελευταίο Σημείωμα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά διοργάνωσε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου η ΚΟΒ Ελεούσας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ, με την προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το Τελευταίο Σημείωμα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του παλαιού Δημαρχείου στην Ελεούσα και ήταν αφιερωμένη στη θυσία των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή.

Η προβολή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολιτών όλων των ηλικιών, οι οποίοι παρακολούθησαν την εμβληματική ταινία σε κλίμα συγκίνησης.

Η εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής δραστηριότητας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ, η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με νέες πολιτικές και πολιτιστικές δράσεις.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 20:00, η ΚΟΒ ΕΒΕ διοργανώνει σύσκεψη στα Λιθαρίτσια με θέμα «Με το ΚΚΕ για τη ζωή και το εισόδημά μας. Η πρόταση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και την προστασία της λαϊκής στέγης». Ομιλήτρια θα είναι η Όλυ Τσουμάνη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου, η ΚΟΒ Ροδοτοπίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Με πιο δυνατό ΚΚΕ ο λαός μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά», με ομιλητή τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ Νίκο Έξαρχο. Θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 20:00, η ΚΟΒ Μπιζανίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλατεία Πεδινής με θέμα «Οι ανάγκες μας δεν θα γίνουν θυσία στον βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης». Ομιλήτρια θα είναι η Τίνα Ζέκα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google