Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πλέον και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του πατρός Αντωνίου, για ασέλγεια!

Μέχρι στιγμής, μόνο ένα παιδί, 19 ετών, είχε κάνει τέτοια καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο. Τώρα, πληροφορίες λένε ότι ένα παιδί της «Κιβωτού» από τη δομή του Βόλου, κατέθεσε ότι ο πατήρ Αντώνιος έκανε σε βάρος του ασελγείς πράξεις, όταν εκείνο ήταν μόλις 13 ετών. Σήμερα είναι 15…

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα, πως για το συγκεκριμένο 13χρονο παιδί, είχε κάνει αναφορά και ο 19χρονος -που κατήγγειλε πρώτος ασέλγεια για τον πατήρ Αντώνιο.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος, φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του, ότι στη δομή του Βόλου υπήρχε ένα 13χρονο παιδί, με το οποίο ο πατήρ Αντώνιος κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιό του. Είχε πει μάλιστα, ότι «ήταν σίγουρος» ότι κάνει στο 13χρονο «τα ίδια».
Σήμερα (12/12) οι πληροφορίες λένε, ότι το ίδιο το παιδί, κατέθεσε στον εισαγγελέα ανηλίκων, ότι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα Αντώνιο.

το Βόλο κατέθεσε σήμερα στη στην Αθήνα όπου έχει μεταφερθεί ενώπιον ψυχολόγων και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.

Το ίδιο παιδί είχε εξεταστεί προ ημερών μέσα στη δομή στο Βόλο, ωστόσο, τότε δεν είχε αναφερθεί στις καταγγελίες για ασέλγεια.

Το υλικό θα αξιολογηθεί από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται τη δικογραφία…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!