Εμφανώς επηρεασμένος από τις αποκαλύψεις του τελευταίου 24ωρου εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος. Ο επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, μαζί με τη σύζυγό του και πρόεδρο της ΜΚΟ Σταματία Λεβέντη, μίλησαν για τις καταγγελίες σε βάρος του οργανισμού, αναφέροντας πως όλα είναι ψέματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια της πρεσβυτέρας, η οποία ήταν ακόμα πιο οργισμένη από τον πατέρα Αντώνιο.
«Αισθάνομαι λύπη και αγανάκτηση. Να μην βρεθεί άνθρωπος σε αυτή τη θέση, να μεγαλώνει παιδιά, να δίνει τη ζωή του ολόκληρη και στο τέλος να απολογείται για την αγάπη που δίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του, ο πατέρας Αντώνιος.

Πρεσβυτέρα: Μας εκδικούνται κάποια παιδιά

Η πρεσβυτέρα, μιλώντας στην ΕΡΤ, πιστεύει πως υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις καταγγελίες και ότι τα παιδιά που μίλησαν στις Αρχές μπορεί να είναι υποκινούμενα. Βάλλεται ένας ολόκληρος Οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού», είπε. Εκτίμησε δε ότι κάποια παιδιά εκδικούνται λόγω του ότι δεν τους επετράπη η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.
«Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας “πληρώνεται” με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω. Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;», ρώτησε η πρεσβυτέρα και σημείωσε ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!