Βολές κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του για τα δημοσιεύματα σχετικά με παράνομες δοσοληψίες του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Θ. Χειμάρα, με το Δημόσιο.

«Ένας ακόμη επιχειρηματίας-βουλευτής της ΝΔ, ένας ακόμη που αξιοποιεί την ιδιότητά του για επιχειρηματικές δοσοληψίες με το δημόσιο, ένας ακόμη που δηλώνει άγνοια και παριστάνει προκλητικά τον ανήξερο. ΝΔ, το κόμμα των “ανήξερων” και η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο!» αναφέρει το ΚΚΕ.

«Δεν γνώριζα». Σε αυτές τις δύο λέξεις περικλείεται η ουσία της απάντησης του βουλευτή της ΝΔ, Θέμη Χειμάρα που έκανε δουλειές με το Δημόσιο ενώ είναι μέλος της Βουλής.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας, απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδα Documento, σύμφωνα με το οποίο έχει συνάψει εκατοντάδες συμβάσεις προμηθειών με μία σειρά από δήμους της Περιφέρειάς του.

Ο κ. Χειμάρας επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της εταιρείας του τα τελευταία 16 χρόνια, προέρχεται από ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής, σε ποσοστό μεταξύ του 70 και του 90%, ενώ «ένα μικρό ποσοστό, προέρχεται από φορείς της αυτοδιοίκησης και δομές εκπαίδευσης, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των συνεργασιών αυτών, είναι αποτέλεσμα συμμετοχής μας σε δημόσιες ανοιχτές διαγωνιστικές διαδικασίες», παραθέτοντας και σχετικό πίνακα.

Παράλληλα, τονίζει ότι ο κύκλος εργασιών της εταιρείας του μειώθηκε από τη στιγμή που ενεπλάκη στην πολιτική και δηλώνει ότι «όταν εξελέγην Βουλευτής το 2019, δεν γνώριζα πως θα πρέπει να αλλάξω κάτι σε σχέση με την επιχείρησή μου. Επέλεξα να συνεχίζω στο δρόμο της ορθόδοξης επιχειρηματικότητας».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!