Στην περιοχή του Δ. Ζίτσας, περιόδευσε την Κυριακή το πρωϊ 12 Μάη κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Όλγα Νάσση και Φιλήμονα Καραμήτσο καθώς και την βουλεύτρια του Ν. Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, μαζί με στελέχη του κόμματος.

Στη διάρκεια της περιοδείας, συνομιλώντας με δεκάδες κατοίκους της περιοχής, τα μέλη της ΝΑ άκουσαν προβληματισμούς και αγωνίες, από την εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για την πλειοψηφία της Κοινωνίας αλλά και για την κατάσταση της Αριστεράς.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Νέας Αριστεράς τόνισαν ότι με την ψήφο στη Νέα Αριστερά αποδοκιμάζουμε επί της ουσίας την κυβέρνηση, προγραμματικά και πολιτικά.

  • “Ψηφίζουμε για Ειρήνη-Κοινωνική Ευρώπη και Δίκαιη Πράσινη Μετάβαση, ανοίγοντας τον δρόμο για μια άλλη Ευρώπη,
  • Δίνουμε φωνή στο δίκιο των πολλών” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος υπενθυμίζεται η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών από την Ήπειρο Φιλήμονα Καραμήτσου και Όλγας Νάσση, με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, ευρωβουλευτή της ευρωομάδας της Αριστεράς και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή, που θα γίνει την Δευτέρα 13-5 στις 19.00 στα Λιθαρίτσια.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!