Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επέκρινε έντονα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη σταθερή θέση του περί απορρήτου. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης «διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο το απόρρητο, ώστε σήμερα να μη μπορούμε να βρούμε ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι ψέματα, ποιοι παρακολουθούνται, αν το εκμεταλλεύεται ένα κόμμα ή όχι».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικαλέστηκε την αναφορά του πρωθυπουργού ότι υπάρχει κέντρο παρακολουθήσεων Predator στην Ελλάδα και πρότεινε στη κυβέρνηση να καλέσει αυτές τις δύο εταιρείες, που ανέφερε σε καταθεσή του μαρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή, ώστε αυτό να βρεθεί.

Ο κ. Κωνστνατινόπουλος σχολίασε και τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ σημειώντας πως «τις τελευταίες μέρες διαμορφώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι από τα exit polls μία έντονη κινητικότητα ότι ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό το γεγονός δεν επιβεβαιώθηκε και είναι θετικό για τη δημοκρατία. Η Ελλάδα από αυτές τις εκλογές “κέρδισε”. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές αυτές οι διαδικασίες και επηρεάζουν τη χώρα μας στο να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα σε σχέση με τα μεγάλα εθνικά θέματα».

«Σε ένα θέμα διαφάνειας και δημοκρατίας, όπως το θέμα των υποκλοπών, πρέπει με το παράδειγμά σου να δείχνεις πώς πρέπει να κινηθούν τα πράγματα. Ο κ. Ανδρουλάκης όταν κατά τυχαίο τρόπο βρέθηκε ότι στο κινητό του είχε σταλεί το predator, συμπεριφέρθηκε θεσμικά, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έτσι, θεσμικά, συμπεριφέρθηκε μέχρι το τέλος της διαδικασίας», υπογράμμισε ο βουλευτής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!