Κράψη Ιωαννίνων: Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό 84χρονου
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση στην Κράψη Ιωαννίνων για τον εντοπισμό 84χρονου, ενώ η 5η ΕΜΑΚ εντόπισε το αυτοκίνητό του.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Κράψης Ιωαννίνων για τον εντοπισμό 84χρονου κατοίκου της περιοχής.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο ηλικιωμένος είχε μετακινηθεί από την οικία του με αυτοκίνητο τύπου τζιπ προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του epirusgate.gr, ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας και όπως όλα δείχνουν, άφησε το αυτοκίνητο σε δασώδη περιοχή και έφυγε πεζός όπου και λογικά αποπροσανατολίστηκε.
Στην επιχείρηση συμμετέχει και η 5η ΕΜΑΚ, ομάδα της οποίας εντόπισε το αυτοκίνητο του 84χρονου, όπως έγινε γνωστό από τον επικεφαλής της επιχείρησης.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.
Επιχειρούν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι από τα Ιωάννινα, 2 υπάλληλοι της 5ης ΕΜΑΚ, 7 υπάλληλοι της 5ης ΕΜΟΔΕ (δασοκομάντος) και 2 υπάλληλοι της Ο.Σ.Μη.Ε.Α. Ηπείρου (drone).
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033