Η απόφασή μου να συστρατευτώ με το Θωμά Μπέγκα ήταν μονόδρομος. Με τον υποψήφιο δήμαρχο μας συνδέει κοινό όραμα, κοινοί στόχοι και κοινές αγωνίες για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Η πορεία του και τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά και συγκριτικά η εικόνα του δήμου τότε και τώρα, αποτέλεσαν για μένα το κίνητρα για να βρίσκομαι στο πλάι του και να δώσω από κοινού τον αγώνα για την διεκδίκηση της δημαρχίας.

Δε μου αρέσει να γίνομαι αφοριστικός, αλλά θεωρώ ότι η εικόνα της πόλης, δεδομένων των δυνατοτήτων που έχει, δεν είναι αυτή που της αξίζει. Η πόλη μεγαλώνει και χρειάζεται υποδομές και σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές που να διευκολύνουν τη ζωή και την εργασία όλων μας.

Χρειάζεται άμεσα να κινητοποιηθούμε για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο, να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί βάρος σε θέματα καθημερινότητας που ουσιαστικά δεν είναι λυμένα. Από εκεί και έπειτα πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ψηφιακή αναβάθμιση της πόλη αφενός για την βελτίωση των υπηρεσιών στους δημότες και αφετέρου στην εσωτερική λειτουργία των ίδιων των υπηρεσιών του δήμου. Από αυτή την διαδικασία δεν θα πρέπει να εξαιρεθούν οι τοπικές κοινότητες που γνωρίζουν εγκατάλειψη σε πολλαπλά επίπεδα.

Θέλω να ζητήσω από τους πολίτες να στηρίξουν την Ενότητα Πολιτών και την υποψηφιότητά μου, για την ανάδειξη του δήμου Ιωαννιτών. Είναι η ώρα κάθε Γιαννιώτης να αντιληφθεί την αναγκαιότητα να βρεθούν στις θέσεις ευθύνης, άνθρωποι με γνώση και κατάρτιση και πάνω απ’ όλα διάθεση να βάλουν πάνω από όλα το συλλογικό καλό.

Μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας και να δημιουργήσουν με ερευνητικά εργαλεία και σύγχρονη τεχνολογία ένα καλύτερο, πιο άνετο και σίγουρα πιο αποδοτικό μοντέλο καθημερινότητας. Ένα μοντέλο που θα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές για να χτίσουν την πόλη που ονειρεύονται χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζουν τα ίδια καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

www.facebook.com/krikonis.page

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!