Σε μία δύσκολη περίοδο βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων καθώς τους τελευταίους μήνες η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Μάρθα Παλαιοπάνου ήταν υπό αμφισβήτηση από τα μέλη του Δ.Σ. για διάφορες λειτουργίες του ομίλου.

Αντιπρόεδρος του ομίλου ήταν και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος ,ωστόσο, παραιτήθηκε από την θέση αυτή, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έπειτα, ήρθαν και άλλες παραιτήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα ο όμιλος να μένει “ακέφαλος” αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός μελών.

Με τον τρόπο αυτό και μετά από δύο προσωρινές διαταγές το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων διόρισε μία προσωρινή διοίκηση που αποτελείται από εννέα άτομα με σκοπό να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά θέματα, όπως μεταγραφές και εξόφληση οφειλών κ.α. και φυσικά την προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές του ομίλου μέσα στον Ιανουάριο του νέου έτους.

Το νέο προσωρινό ΔΣ. αποτελείται από τους: πρόεδρος ο Νικόλαος Εξάρχου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Διάφας, ταμίας η Ανδρομάχη Καρότση, γραμματέας ο Κωνσταντίνος Καλτσογιάννης και μέλη ο Δημήτρης Τσιώκος, η Ευαγγελία Ασπιώτη, ο Βασίλης Ντάρας, ο Αδαμάντιος  Μπάτζιος και ο Γιώργος Πουλόπουλος.

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!