Σακούλες με χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύας Καϊλή, στις Βρυξέλλες, όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο έρευνας των Αρχών για υπόθεση διαφθοράς, η οποία αφορά στο Κατάρ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη «L’Echo», η Εύα Καϊλή διανυκτέρευσε σε κελί και επισημαίνεται: ««Έπειτα από 16 έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, πέντε άτομα συνελήφθησαν, την Παρασκευή (09/12) στις Βρυξέλλες και άλλα δύο στην Ιταλία, ως ύποπτα για διαφθορά από το Κατάρ εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανακοίνωσε αυτές τις συλλήψεις γύρω στο μεσημέρι της Παρασκευής (09/12)».

«Ο πατέρας της αντιπροέδρου της Eυρωβουλής Εύας Καϊλή συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα», τονίζεται επίσης.

Βέβαια, επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της ευρωβουλεύτριας, η οποία διεγράφη τόσο από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όσο και από την ομάδα των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ακόμα, επισημαίνεται ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, καθώς λόγω της ασυλίας μόνο έτσι μπορεί να συλληφθεί πολιτικό πρόσωπο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!