Άντον Τσέχωφ, Ρώσος συγγραφέας (1860-1904):
«Όταν στέκεσαι στη σκηνή του θεάτρου, πρέπει να έχεις την αίσθηση ότι απευθύνεσαι σε ολόκληρο τον κόσμο και πως αυτό που λες, όλος ο κόσμος πρέπει να το ακούσει».
  Το θέατρο είναι ένας κόσμος μαγικός!  Μια μορφή τέχνης ιδιαίτερη και μεγαλειώδης  με τεράστιες δυνατότητες έκφρασης  .
 Η λέξη θέατρο από μόνη της εμπεριέχει ταυτόχρονα  τον χώρο, τον χρόνο που δεν μετράει κατά το δρώμενο,  τους ανθρώπους, την προετοιμασία, την  διαδικασία !
 Κόσμος μαγικός, που αποκαλύπτεται στον θεατή και στους συντελεστές.
  Στο θέατρο   καταλύεται ο χρόνος και μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο επιτρέπεται η αναζήτηση, η αποδοχή, η αλλαγή!         Ο καθένας μας μέσα από αυτή τη διαδικασία βιώνει τα πράγματα, εξωτερικά ως θεατής ή εσωτερικά ως ενεργό κομμάτι της θεατρικής παράστασης.
 Με την ανάδειξή μου στο νέο Δ.Σ. της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων»,
 θα προσπαθήσω -σε συνεργασία με όλα τα υπόλοιπα μέλη- να προωθήσω και να αναδείξω την αξία του θεάτρου. Να επικοινωνήσω την ανάγκη να επιστρέψει ο κόσμος σε αυτό. Με παραστάσεις που θα απευθύνονται σε όλους και με ευκαιρίες ανάδειξης των κοινωνικών δυναμικών της εποχής μας .
 Θέλω, να ευχαριστήσω όλους όσοι με επέλεξαν για να είμαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θερμές ευχαριστίες στην επικεφαλής της παράταξης  Ioannina2023 – Τατιάνα Καλογιάννη  που με πρότεινε για αυτή την θέση.
Λούλα Βέρμπη-Αυδή,
Δημοτική Σύμβουλος-Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!