«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όπου σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ένας 36χρονος κατά τον απόπλου του Blue Horizon για το Ηράκλειο ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα

Την ίδια ώρα σοκάρουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media όπου φαίνεται το πλοίο μόλις έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο μέσα στη θάλασσα φαίνεται ο 36χρονος, λίγο πριν πνιγεί. Νωρίτερα σε ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης στο πλοίο, ανέφερε ότι ο 36χρονος φέρεται να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα ενώ το πλοίο αναχωρεί.

Ο 36χρονος ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός ενώ η εισαγγελία διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!