Η Maggie Reilly στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019! Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τον MIKE OLDFIELD χαρίζοντας μας διαχρονικά τραγούδια, όπως το moonlight shadow, To France, foreign affair αλλά και family man επιστρέφει στην Ελλάδα …
μετά από σχεδόν 28 χρόνια για να μας ταξιδέψει με την ονειρική και μεταξένια φωνή της… Πόσοι άλλωστε από εσάς χαρίσατε κασέτα στο αγαπημένο σας πρόσωπο και δεν είχατε μέσα το EVERYTIME WE TOUCH; Πόσοι από εμάς περιμέναμε ένα τηλέφωνο ακούγοντας το WAIT; Η Maggie Reilly, εκτός από την προσωπική της δισκογραφία, που απαριθμεί 10 albums και τη συνεργασία της με τον MIKE OLDFIELD, έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως Sisters of mercy, Smokie, Nick Mason, Jack Bruce και αρκετούς άλλους… Ένα είναι σίγουρο !
Η Maggie Reilly έρχεται και φέρνει στις αποσκευές της όλα τα μεγάλα της hits με τα οποία θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο που όλα ήταν αθώα, μια βραδιά που θα μας μείνει χαραγμένη για καιρό… Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. Εισιτήρια: 15 € προπώληση/μειωμένο, 18 € Ταμείο την ημέρα του Live Προπώληση: Βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11), Χαρτέξ (Κεντρική πλατεία), κατάστημα Vision of Sound Ναπ. Ζέρβα 78.
Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!