“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν κύτταρο δημοκρατίας και ως τέτοιο απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από τους πολίτες για να έχουν αυξημένο λόγο και αυξημένες απαιτήσεις απέναντι στους εκπροσώπους τους.
Η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , αποτελεί μία γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη, με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στελεχώνεται από απλούς ενεργούς πολίτες του δήμου μας, με αναφορές σε όλους τους πολιτικούς χώρους , χωρίς δεσμεύσεις, εξυπηρετήσεις συμφερόντων και χωρίς πολιτικούς γυρολόγους που μόνο μέλημά τους είναι η προσωπική τους πολιτική επιβίωση και όχι μόνο. Στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα που συμμετέχουν εθελοντικά, έχοντας όραμα για το δήμο μας, εχοντας επικεφαλής, πρώτο μεταξύ ίσων και υποψήφιο δήμαρχο , το Θωμά Μπέγκα , πρόσωπο με παιδεία, πολιτικό πολιτισμό, δημοκρατικές πεποιθήσεις και πάνω απ΄όλα ΗΘΟΣ , χωρίς δεσμεύσεις από κάθε είδους συμφέροντα.
Στις 8 Οκτωβρίου οι πολίτες των Ιωαννίνων με μεγάλη διαφορά, επέλεξαν ως πρώτη παράταξη την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Με καθαρή συνείδηση , καθαρό νου και γνώμονα το καλό του δήμου μας, χωρίς επιρροές από σκόπιμες διαδόσεις κάθε είδους παπαγάλων και γνωστών πολιτικών γυρολόγων, την Κυριακή οι πολίτες ψηφίζουν και επιλέγουν δήμαρχο το Θωμά Μπέγκα και την παράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΕΝΑ.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!