Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ που διοργάνωσαν στις 8 Μαρτίου 2024 ο Σύλλογος Παλιών Γιαννιωτών, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Ιωαννίνων και η Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής με τη σύζυγό του, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και παρουσίασε την οικτρή κατάσταση των γυναικών και των παιδιών στην Παλαιστίνη μετά από την εισβολή των Ισραηλινού στρατού.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Ελένη Καρατζένη, η οποία αναφέρθηκε στις διαχρονικές κατακτήσεις των γυναικών, ο Αλέξανδρος Φαρμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις Ευεργέτισσες των Ιωαννίνων, η Φρειδρίκη Τάτση-Σκανδάλη, η οποία αναφέρθηκε στις ευθύνες των σημερινών γυναικών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και ο ποιητής Εσσάμ-Θεόδωρος Αλαντάση, ο οποίος απήγγειλε ποίημα για τη Γυναίκα.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν και οι Γιάννης Στέφος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, η Αντιδήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών κυρία Μαρκούλα, εκ μέρους του Δημάρχου Ιωαννιτών κ Μπέγκα και εκπρόσωπος από το Κέντρο Άνοιας Ιωαννίνων.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Κλεονίκη Φρίγκα, πρόεδρος του Συλλόγου Παλιών Γιαννιωτών.
Παράλληλα με την εκδήλωση υπήρχε και Έκθεση Φωτογραφικού Υλικού.
Στη φωτογραφία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Ιωαννίνων. 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!