Η μεγάλη συνάντηση των απανταχού Μεγαλογοτιστινών και η κοπή της πίτας του συλλόγου του όμορφου χωριού του Δήμου Μετσόβου, πραγματοποιήθηκε και φέτος στα Ιωάννινα, παρουσία συγχωριανών και πολλών φίλων.

Με χορό ασταμάτητο, με παραδοσιακή μουσική, με ευχές για υγεία κι ευημερία, αντάμωσαν και φέτος σε μια ακόμη εκδήλωση του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, του οποίου οι άνθρωποι δείχνουν με διάρκεια και πίστη ότι η διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης και η σύσφιξη των σχέσεων, μπορούν να επιτευχθούν!

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε το χορευτικό τμήμα της εκδήλωσης, με μικρούς και μεγαλύτερους να εμφανίζονται με την τοπική παραδοσιακή φορεσιά ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Μεγαλογοτιστινών κ. Φλώρος Ιωάννης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, όλους όσοι στηρίζουν τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα ενώ τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των νέων αλλά και των μεγαλύτερων σε αυτά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων: η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας
κ. Κεφάλα Μαρία – Αλεξάνδρα, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Νάκου Αγνή, η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Αρλέτου Αικατερίνη, ο Αντιδήμαρχος Μετσόβου κ. Τασιούλας Παύλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Μικρής Γότιστας κ. Δεκόλης Παύλος, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μικρής Γότιστας «το Γραδέτσι» & πρόεδρος της Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου κ. Δεκόλης Ιωάννης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κραψιτών κ. Καντζέλης Απόστολος κι ο πρόεδρος της Αδελφότητας Αγναντιτών Ιωαννίνων κ. Κώστας Γεώργιος.

 

oznorMB

oznorMB

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!