Στην Πολωνία και την πόλη Κρούζιτσα βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα προκειμένου να  πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου.

Η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος με 17 αθλητές κι αθλήτριες που συγκροτούν 7 πληρώματα εκ των οποίων 4 αγοριών και 3 κοριτσιών. Συνολικά στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 26 χώρες.

 

 

Aναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής ομάδας:

Σκιφ(α) :Παναγιώτης Μακρυγιάννης

Δίκωπος άνευ (α): Κωνσταντίνος Καραγιάννης-Δημήτρης Κούτρας

Διπλό σκιφ(α): Κωνσταντίνος Γιαννούλης-Νίκος  Χωλόπουλος

Τετράκωπος άνευ (α): Ανδρέας Ραπτόπουλος-Βασίλης Κουτσελίνης-Αλέξανδρος Χατζηαυγουστής-Άγγελος Ντούσκος

Δίκωπος (γ): Νεφέλη Ντάρα-Δήμητρα Παπαιωάννου  

Διπλό σκιφ (γ): Γαβριέλα Λιόλιου-Βαρβάρα Λυκομήτρου

Τετραπλό σκιφ (γ): Πασχαλίνα Μουρατίδου-Ιωάννα Χριστίνα Γκρούντα-Ελένη Παπαρίζου-Σταυρούλα Γιαλογλίδου.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος Τζιάνι Ποστιλιόνε οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Τσαλούχος, Άννα Ζαχαρίου, Ρενάτο Γκαέτα, ο γιατρός της Ομοσπονδίας Δρ. Γιάννης Χριστογιάννης ενώ αρχηγός της αποστολής το μέλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , έφορος υλικού και παλιός πρωταθλητής Βασίλης Λυκομήτρος.

Οι ευχές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων 

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και όλη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εύχονται στους αθλητές μας Γιαννούλη Κων/νο, Καραγιάννη Κων/νο, Κούτρα Δημήτρη και Ντάρα Νεφέλη καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη Kruswica της Πολωνίας στις 1 – 2 Ιουνίου 2024 !!! Καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή !!!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν τένις, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "示 ហេ 高"

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!