Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε μια κεφάτη καρναβαλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας . Στην καθιερωμένη εκδήλωση, που αποτελεί και την πρώτη μεγάλη συνάντηση δημόσια συνάντηση των μελών και των φίλων του Κομιτάτου στην Πρέβεζα παρευρέθηκαν  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αηδόνη, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Κόκκαλης και Νίκος Παγγές, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, μέλη πληρωμάτων, ενώ το Καρναβάλι Γυναικών Πρέβεζας εκπροσωπήθηκε από την Δήμητρα Κοψάρη.

Μια βραδιά με βεγγαλικά, κέφι, χαλαρή διάθεση, μουσική από τον Μιχάλη Γιολμά και την Ορχήστρα με τους Πάνο Σορόκα, Όλγα Σορόκα, Χρήστο Τάγγα, Αποστόλη Σόφη αλλά και πολλά δώρα. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τους καταστηματάρχες για τα δώρα και τα ζαχαροπλαστεία “Σπιτικό”, “Γλυκά κι ωραία στου Αντρέα” και “Κονταρής” που πρόσφεραν τις Βασιλόπιτες.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

 

 

Όλοι ευχήθηκαν το φετινό καρναβάλι και οι εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, να είναι αντάξιες στην ιστορία του θεσμού και στις προσδοκίες όλων και ανανέωσαν το ραντεβού για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην επίσημη τελετή έναρξης των καρναβαλικών εκδηλώσεων με τη μεγάλη συναυλία , που θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο στην πλατεία Ανδρούτσου με την αγαπημένη τραγουδίστρια Αναστασία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!