Ο φετινός Ioannina Half Marathon ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αναφέρει στην ανάρτηση του ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, ενημερώνει για τα αποτελέσματα και δίνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Η ανάρτηση:
Ο φετινός Ioannina Half Marathon ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! 🏃‍♂️
🏆Ο Γιώργος Ιατρούδελης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου με έναν εντυπωσιακό χρόνο 1:11:48. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τζουμάκας με χρόνο 1:12:56, ενώ ο Κοσμάς Πλακέτας κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 1:14:56.
Στην κατηγορία των γυναικών, η Χρύσα Τζήμα έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού με χρόνο 1:38:29. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Ειρήνη Κοτσιρίμπα και την τρίτη θέση κατέκτησε η Δήμητρα Κελεπούρη.
Στα 5K της φετινής διοργάνωσης, πρώτος τερμάτισε ο Φίλιππος Σιώμος Γκίζας με χρόνο 00:15:59, ενώ στην κατηγορία των γυναικών πρώτευσε η Χρύσα Ανδρούτσου με χρόνο 00:19:48..
Η ανταπόκρισή ήταν συγκινητική, καθώς πολλοί από εσάς ήρθατε από διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο, για να συμμετάσχετε και να υποστηρίξετε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην πόλη μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά του χρόνου.
⚠️Προσωρινά Αποτελέσματα: https://www.ioanninahalfmarathon.gr/apotelesmata-21km-2024/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!