Με μεγάλη επιτυχία και με αθλητές από τις 5 Ηπείρου ολοκληρώθηκε το διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις Junior αγόρια –κορίτσια 18 (Τ .T.F. World Tennis Tour J4 Preveza 2021) σε μονά – διπλά που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας από 17 έως 27 Ιουνίου. Η Πρέβεζα έχει καθιερωθεί σαν διοργανώτρια στη διεθνή αθλητική κοινότητα του τένις και επιλέγεται από τους αθλητές και σύμφωνα με τον Διευθυντή των αγώνων Δημήτρη Παππά οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής φέτος έφτασαν τον αριθμό 735.
Τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες της I.T.F. (International Tennis Federation) σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από το Covid 19 οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς θεατές, υποβάλλοντας καθημερινά όλους τους εισερχόμενους στους χώρους των γηπέδων σε υποχρεωτική θερμομέτρηση και συμπλήρωση ειδικών εντύπων.
Η καταγραφή αυτή αποστέλλονταν σε καθημερινή βάσει στην έδρα της I.T.F. στο Λονδίνο. Επίσης παρείχε δωρεάν σε όλους μάσκες και self test. «Μέγιστη ικανοποίηση εισπράξαμε από αθλητές και προπονητές που αποτύπωσαν με κολακευτικά σχόλια στο Βιβλίο εντυπώσεων τις εμπειρίες τους από την πόλη μας, την διοργάνωση, τον Διευθυντή Αγώνων, τους Διαιτητές, το ιατρικό team» αναφέρει ο Διευθυντής των Αγώνων Δημήτρης Παππάς. Παράλληλα ο κ. Παππάς ευχαριστεί μεταξύ άλλων την Περιφέρεια, την Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο, την ΠΕΔ , το Επιμελητήριο , το ξενοδοχείο Preveza City , το προσωπικό του κολυμβητηρίου κλπ. υπογραμμίζοντας ότι με την βελτίωση των εγκαταστάσεων και την αύξηση του αριθμού των γηπέδων η Πρέβεζα μπορεί να γίνει προπονητικό κέντρο για ομίλους του εξωτερικού καθ΄όλη την διάρκεια του έτους καθώς μπορεί να αναλάβει διεθνές πρωτάθλημα τένις Senior βετεράνων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!