Με πλούσιο θέαμα , απαιτητικά αγωνιστικά προγράμματα και την τελετή των απονομών ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κέρδισε το στοίχημα και για δύο ημέρες το Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας γέμισε με κόσμο, που παρακολούθησε όμορφο θέαμα, εντυπωσιάστηκε από τις εξαιρετικές γυμναστικές αποδόσεις και χάρισε σε αθλητές και αθλήτριες το ζεστό του χειροκρότημα. Συνολικά συμμετείχαν 242 αθλήτριες από 22 συλλόγους της χώρας.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) κ. Κωνσταντίνος Πανταζής συνεχάρη αθλητές και σωματεία που συμμετείχαν, σημειώνοντας ότι τα δείγματα για την άνοδο της ακροβατικής είναι ενθαρρυντικά. Ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διοργάνωση και ειδικά τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Νίκο Γεωργάκο που αγκάλιασε την προσπάθεια. Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό άθλημα με θέαμα και πολλές δυνατότητες.
Ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας που η πόλη μας είχε την τιμή να διοργανώσει για πρώτη φορά αγώνες ακροβατικής γυμναστικής, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο μεγάλες πόλεις αλλά και μικρές μπορούν να στηρίξουν πρωτάθλημα, ενώ συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν. Ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα της ΕΓΟ, τους υπαλλήλους του δήμου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές που πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ της ΕΓΟ κ. Κ.Πανταζής ,ο Δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χ. Ματσίρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Κώστας Ακρίβης, Γρηγόρης Κουμπής, Νίκος Παγγές, Γιώργος Σαριάνογλου, ο Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου, o πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Φώτης Ζέρβας, ο δημοτικός σύμβουλος και Επικεφαλής Συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Πρέβεζας Γεράσιμος Μπενετάτος, η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αποστόλης Κατσανάκης, κ.α. Επίσης κατά τη διάρκεια των αγώνων προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής παρουσίασαν και οι αθλήτριες από τους τοπικούς Αθλητικούς Γυμναστικούς Συλλόγους «Κλεοπάτρα» και «Καλλισθένης», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα αθλητών και κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ακροβατική Γυμναστική αποκτά πλέον τη δική της θέση στο αθλητικό γίγνεσθαι και η Πρέβεζα δηλώνει αρωγός στις προσπάθειες. Τέλος από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και στην ειδική σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Γιώτα Γεωργάκου. Το πρωτάθλημα διοργάνωσαν η ΕΓΟ και ο Δήμος Πρέβεζας και οι αποστολές έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την πόλη της Πρέβεζας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!