Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ο Αποκριάτικος χορός, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας στην αίθουσα εκδηλώσεων “Άτριο”.

Στην κατάμεστη αίθουσα έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου ενισχύοντας την προσπάθειά του Συλλόγου, ενώ για ακόμη μια χρονιά επικράτησε ενθουσιασμός, κέφι, διασκέδαση και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Σύλλογος σε σχετικό δελτίο τύπου ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο κ. Κόκκαλη όπως και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αηδώνη που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Τα μέλη του Κομιτάτου, του Petanque Club, του Γυναικείου Καρναβαλιού, του χορευτικού του Δήμου Πρέβεζας, της χορωδίας Ηχοχρώματα, του ΚΑΠΗ Πρέβεζας όπως και τους Συλλόγους Γυναικών Νέας Σαμψούντας, Νέας Σινώπης, Φλαμπούρων, τον Σύλλογο Αρχαγγέλου και Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας, τη Μαριέττα Γκούμα και Έλενα Γαζή για τις χορογραφίες, τον Γιάννη Δευτεραίο ο οποίος εκτελώντας και χρέη Dj βοήθησε αφάνταστα στη διεξαγωγή των δρώμενων και την ορχήστρα του, που ανέβασε στα ύψη το κέφι.

Επίσης ευχαριστεί τους αγαπημένους φίλους και μέλη του Σύλλογου Γυναικών Αγ. Θωμά & του Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τα ευφάνταστα δρώμενα και  χάρισαν  στο κοινό ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου.

Τέλος  ευχαριστούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που παρευρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση,  αλλά και  όλους όσοι  που για μια ακόμη χρονιά επέλεξαν  το Σύλλογο  για να περάσουν μια Αποκριάτικη βραδιά.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!