Ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αρταίων αλλά και γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών  κ. Στέλιο Πέτσα.

 Ο κ. Τσιρογιάννης  ενημέρωσε τον κ. Πέτσα σχετικά  με τα έργα που υλοποιούνται αλλά και αυτά που προγραμματίζονται, τα προβλήματα που επιφέρει στους ΟΤΑ η έλλειψη προσωπικού κ.α. Παρούσα για αυτά τα θέματα στη συνάντηση, ήταν και η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κα. Εύη Βασιλάκη.

 Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και για άλλα θεσμικά ζητήματα, ενώ το ενδιαφέρον κέρδισε, η θετική εξέλιξη για την περιοχή μας αφού όπως ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός τον Δήμαρχο, προχωρούν οι χρηματοδοτήσεις για μια σειρά έργων, όπως: οι αναπλάσεις και αθλητικές εγκαταστάσεις –  από skateboard μέχρι γήπεδα 5Χ5- σε όλο το εύρος του Δήμου μέσω του  προγράμματος «ΤΡΙΤΣΗΣ», η  χρηματοδότηση για τον φωτισμό του Δημοτικού Σταδίου και ο νέος τάπητας  για το γήπεδο στα ΚΤΕΛ .

Τέλος, ο κ. Πέτσας ενημέρωσε τον κ. Τσιρογιάννη για την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση έργων από τις θεομηνίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία και τη στήριξη. Επιστρέφουμε από το Υπουργείο, με μια καλή συγκομιδή αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας και τις ώριμες προτάσεις που καταθέτουμε ως Δήμος στο Υπουργείο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.

 Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!