Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, μέλη της παράταξης «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ»

Τα μέλη της παράταξης και ο δήμαρχος Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στάθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ και του Δήμου Πρέβεζας, ενώ οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την ανάγκη συμμετοχής του ΤΕΕ στα τοπικά δρώμενα και τη διαμόρφωση προτάσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Τα μέλη της παράταξης του ΤΕΕ, ενημέρωσαν ακόμη τον Δήμαρχο, πως από την ημέρα που η παράταξη «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ», ανέλαβε την προεδρία του ΤΕΕ Ηπείρου, ασχολήθηκε ενεργά και με συνεχείς δράσεις εξωστρέφειας, για την ανάπτυξη και τη χωροθέτηση όλων των χρήσεων του Λιμανιού της Πρέβεζας.

Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη να κατατεθούν προτάσεις για τη σύνδεση του Λιμανιού με τους οδικούς άξονες, την ολοκλήρωση του ΣΒΑΚ Πρέβεζας και την αμοιβαία συνεργασία για την ανάπτυξη του παράλιου μετώπου της Πρέβεζας, τη στιγμή που εκπονείται, υπό την επίβλεψη του ΤΕΕ, η ΕΠΜ του παράλιου μετώπου.

Ακόμη, κατά τη συνάντηση. αναφέρθηκε η προσπάθεια που έκανε για πρώτη φορά το ΤΕΕ Ηπείρου για την ένταξη του στα Διακρατικά Προγράμματα όπως για παράδειγμα την αξιοποίηση των φυτικών αποβλήτων των καλλιεργειών για ανάπτυξη της βιομάζας, ενώ τέλος, ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας η ολοκλήρωση της χωροθέτησης των Ενεργειακών Σχεδιασμών της περιοχής κάτι που αποτελεί πάγια θέση και της παράταξης «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!