Αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου, θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση της Μερόπης Τζούφη με θέμα «Άμεση έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα». Την ερώτηση θα απαντήσει ο υπουργός Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης. Η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Αριστεράς υπενθυμίζει ότι η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος έχει καθυστερήσει 5 χρόνια, παρά τις διαρκείς υποσχέσεις της κυβέρνησης. Αντίθετα, όπως σημειώνει, τα τελευταία χρόνια άνοιξε ζήτημα για την αλλαγή της οριοθέτησης, απειλώντας περαιτέρω το οικοσύστημα της λίμνης των Ιωαννίνων.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα απαντήσει την επίκαιρη ερώτηση με θέμα: «Ποιος είναι ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας για τη μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου». Την ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Ιωαννίνων με αφορμή τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ογκολογικοί ασθενείς στη Μαγνησία, αλλά και συνολικά σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Τέλος, η Μερόπη Τζούφη θα εκπροσωπήσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσε το ΚΚΕ προς τον υπουργό Υγείας, αναφορικά με τις οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!