Δεκάδες ιερείς, υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης,μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Πλεύρης,Βορίδης και Γεωργιάδης, γυναικολόγοι και ….σελέμπριτις. θα μιλήσουν από 2 έως 4 Ιουλίου στα Γιάννενα  για την υπογεννητικότητα στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, με τίτλο: Όρια και Επιλογές. Μια δημόσια συζήτηση με όρους σχολικού εγχειριδίου και κατηχητικού της δεκαετίας του ‘50!

Το τσουνάμι αντιδράσεων που προκλήθηκε από το σεξιστικό και με πλήθος στερεότυπων βίντεο για να προβληθεί ένα συνέδριο «γονιμότητας» που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα,ανάγκασε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να αποσύρει την αιγίδα.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θοδωρής Λιβάνιος ανακοίνωσε μέσω twitter ότι και η ΕΡΤ και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας

“Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι αδιαπραγμάτευτο. Οτιδήποτε θίγει την προσωπικότητα της γυναίκας και περιορίζει τον ρόλο της είναι αναχρονιστικό και απαράδεκτο. Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας του πρώτου συνεδρίου γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας.”,αναφέρει  ο κ. Λιβάνιος.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!