Η ανάπτυξη των εργασιών συνεχίζεται με νέο όνομα και την τεχνογνωσία του διεθνούς ομίλου Ηowden, αλλά πάντα με την ίδια ποιοτική εξυπηρέτηση και αμεσότητα που επιφυλάσσει ο επικεφαλής Βορειοδυτικής Ελλάδας Γιώργος Μάστακας και οι συνεργάτες του, στους πελάτες που του εμπιστεύονται την ασφάλισή τους.  

Με το όνομα της Howden στην πρόσοψη του γραφείου των Ιωαννίνων, εγκαινιάζεται και επίσημα η νέα σελίδα στην επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Μάστακα και των συνεργατών του.

Η στρατηγική συνεργασία ενοποίησης των δραστηριοτήτων του Γιώργου Μάστακα με την Howden, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2023, αποτελεί την αφετηρία για ταχύρρυθμη ανάπτυξη και εντατικοποίηση των εργασιών στη Βορειοδυτική Ελλάδα, πάντα με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία με τα πολυάριθμα και εξειδικευμένα στελέχη της Howden στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της μετονομασίας του γραφείου, ο επικεφαλής της Howden στα Ιωάννινα Γιώργος Μάστακας, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί πλέον είμαστε και τυπικά έτοιμοι να καλωσορίσουμε την Howden στη Βορειοδυτική Ελλάδα και να μεταφέρουμε στους πελάτες που μας εμπιστεύονται την τεχνογνωσία και τις ασφαλιστικές λύσεις ενός διεθνούς κολοσσού. Είμαστε εδώ, για να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, να τους στηρίξουμε στη διαχείριση των περιστατικών αποζημίωσης και να εμπλουτίσουμε περαιτέρω την ασφαλιστική τους κάλυψη με καινοτόμες λύσεις, πάντα με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους, προϋποθέσεις και ασφάλιστρα. 

Επιπλέον, ακολουθώντας τη στρατηγική της Howden στην προέλκυση ταλαντούχων συνεργατών, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να δώσουμε μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης σε νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καριέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση».    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γραφείο Howden στα Ιωάννινα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Στεφανία Μπράγια, τηλ. +30 265 102 8900, email stefania.bragia@howden-brokers.com

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!