Στις 31-8-2023 παραδόθηκαν και παρουσιάστηκαν 2 ποδοσφαιρικά τέρματα στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ηλιόρραχης Κόνιτσας, εις μνήμη του Κονιτσιώτη Βασιλείου Νίτσα – Γουδέλη Δωρεά της Παρασκευής Γουδέλη ( Μητέρα) και της Βασιλείας Νίτσα – Γουδέλη (Αδελφή). Ο Βασίλης μας σκοτώθηκε πριν 7 χρόνια σε ατύχημα με μηχανή στην προσπάθεια του να αποφύγει έναν ποδηλάτη που έκανε επικίνδυνο ελιγμό στο δρόμο βράδυ χωρίς να διαθέτει νυκτερινή σήμανση!
Στα πλαίσια της επικοινωνίας με τα παιδιά αναφέραμε την ιστορία του Βασίλη μας και ανταλλάξαμε απόψεις για ζητήματα οδηγικής συμπεριφοράς. Στο γήπεδο  επιτρέπονται οι “ελιγμοί” στο δρόμο απαγορεύονται,  φοράμε κράνος -ζώνη, και τηρούμε τα όρια ταχύτητας, δεν πίνουμε, δεν μιλάμε στο κινητό!
Ευχαριστούμε θερμά το δικηγόρο μας  Χάρης Λαζάνης που στέκει δίπλα μας και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες Δωρεάς, όπως και τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ηλιόρραχης Δημήτρης Ζέρβας και το Διοικητικό Συμβούλιο για την αποδοχή!
Τον πόνο μας πρέπει να τον κάνουμε δύναμη και να προχωράμε μπροστά για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά μας, μαζί με τα παιδιά μας!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!