Ήταν πραγματικά μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην 7η Τέχνη η χθεσινή για τον Κινηματογράφο ODEON PRALIMNIO by TFG στο Παραλίμνιο Πάρκο Ιωαννίνων, οι αίθουσες του οποίου άνοιξαν διάπλατα και υποδέχθηκαν συνολικά περίπου 3.000 θεατές.
Όλοι οι επισκέπτες του Κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες καταβάλλοντας ένα συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου της τάξης των δύο ευρώ. Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες οικογένειες με παιδιά έσπευσαν να παρακολουθήσουν δημοφιλείς παιδικές ταινίες όπως το «Rock Dog 3» και το «The Inseparables». Τις πρώτες βραδινές ώρες τους διαδέχτηκαν μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τις αίθουσες στις οποίες προβάλλονταν φιλμ όπως το «Five Nights at Freddy’s», το «The Killer», η «Barbie», αλλά και το «Άκου ποιος μιλάει», ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με προβολές ταινιών όπως το εντυπωσιακό «Oppenheimer» και το θρίλερ «The Exorcist: Believer».
Το ODEON PARALIMNIO by TFG ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες Γιαννιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συμμετείχαν στη «Γιορτή του Σινεμά», η μαγεία του οποίου είναι διαχρονική και κυριολεκτικά ανεξάντλητη!

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!