Χθες το βράδυ στην Λίμνη Βηρού έγινε ένα μουσικό θαύμα. Οι Encardia, αυτή η ιδιότυπη μουσική κολεκτίβα μαγνήτισε τους πολλούς τυχερούς που ακολούθησαν αυτή την πρόταση του Φεστιβάλ Δωδώνης και σίγουρα δεν έχασαν.

 

Σε ένα μαγευτικό τοπίο από τις πρώτες νότες το μέχρι και το τελευταίο τραγούδι, φανερώθηκε η δυναμική και η ομορφιά των Encardia αλλά και της Λίμνης Βηρού.

Από νωρίς το βράδυ κάτοικοι όχι μόνο της περιοχής της Δωδώνης και συνολικά της Ηπείρου, αλλά και από άλλες περιοχές κατέκλυσαν τη σκηνή περιμετρικά της λίμνης και ταξίδεψαν με τα τραγούδια των Encardia απο τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου μέχρι τα πέρατα της Μεσογείου.

 

Το Φεστιβάλ της Δωδώνης με αυτή την επιλογή κατάφερε να προσελκύσει στην λίμνη Βηρού νέο κοινό που μαζί με τους υπόλοιπους θεατές που ακολουθούν μέσα στα χρόνια το φεστιβάλ, στο τέλος της συναυλίας κατέληξαν στη σκηνή και γύρω από αυτήν χορεύοντας μαζί με τους καλλιτέχνες. Η άρτια μουσική κάλυψη και ο υπέροχος φωτισμός ταίριαξαν απόλυτα με την φύση και την ομορφιά του τοπίου.

 

Μια συναυλία ή καλύτερα μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!