Στα Γιάννενα θα βρέυεί την εχρόμενη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,προκιεμένου να παραστεί στον γάμο του του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το τριήμερο  18 και 19 Ιουνίου και 20 Ιουνίου .

Ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους, ενώ σε λίγες ημέρες, το Σάββατο 19 Ιουνίου,θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο στις πλαγιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.
Οι εκδηλώσεις όμως (με παραδοσιακό τρόπο) θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου.
Στον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Πάπιγκο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100%, μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.

Ο αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός, και η σύζυγός του, Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, επίσης αναμένεται να βρεθούν στο Πάπιγκο.

Προσκεκλημένος είναι επίσης και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!