Η υπόθεση του πεντάχρονου κοριτσιού από την Άρτα που πέθανε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Οι γιατροί δεν έχουν ακόμα καταλήξει στα αίτια θανάτου, με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «έχουμε έναν θάνατο χωρίς διάγνωση».

Η κατάσταση περιπλέκεται καθώς η οικογένεια είχε χάσει στο παρελθόν και άλλο παιδί, επίσης στον ύπνο του. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας σε σοβαρή κατάσταση με δυσκολία στην αναπνοή. Παρά τη σταθεροποίησή του και την απόφαση να μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου υπάρχει Μονάδα Παίδων, υπέστη ανακοπή λίγο μετά την άφιξη και δεν τα κατάφερε.

Δείγματα αίματος έχουν σταλεί σε εξειδικευμένα κέντρα για να ερευνηθεί η πιθανότητα γονιδιακής ή κληρονομικής πάθησης, ενώ την Τρίτη αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για περαιτέρω διευκρινίσεις.

 




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!