Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκου Γκόντα, υποψηφίων και στελεχών της παράταξης με θεσμικούς φορείς της περιοχής αλλά και με δημότες και επαγγελματίες της πόλης μας. 

Σήμερα το πρωί ο κ. Γκόντας και μέλη της παράταξης περιόδευσαν στη Λαϊκή Αγορά των Σεισμοπλήκτων όπου συζήτησαν με παραγωγούς και συμπολίτες τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λαϊκές Αγορές της γειτονιάς, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. 

Εν συνεχεία, ακολούθησε επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου ο κ. Γκόντας είχε διαδοχικές συναντήσεις με την διοίκηση και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, από τους οποίους άκουσε και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και τις ελλείψεις του Νοσοκομείου. Στο τέλος ο κ. Γκόντας ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό, για την δυνατότητα που του δόθηκε να αφουγκραστεί τα προβλήματα του κλάδου.  

Το απόγευμα ο κ. Γκόντας με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, περπάτησε στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων όπου συνομίλησε με δημότες και καταστηματάρχες εστίασης ακούγοντας με ενδιαφέρον τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους, ενώ είχε την ευκαιρία να τους αναπτύξει τις προτάσεις και το πρόγραμμά του για το μέλλον των Ιωαννίνων.Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!